tirsdag 20. desember 2011

Utviklingen på 90 år

 For ikke lenge siden var jeg i 90 års lag til min bestemor, det fikk meg til og tenke på hvor mye som hun har opplevd gjennom 90 år. Da tenker jeg på teknologien.
Fra å nesten ikke ha telefon, til og nå kunne gjøre nesten alt med den.

Hva hadde skjedd tror dere hvis vi plutselig hadde skrudd tiden tilbake 90 år?
Hadde vi klart oss uten det vi har av teknologi i dag?

Er meget stolt av min bestemor som har fulgt denne utviklingen. Fra å ikke ha hatt telefon, til nå å kunne sende sms til barnebarn og oldebarn.....

1 kommentar:

  1. Det er interessant å se tilbake 90 år i tid når det gjelder den teknologiske utviklingen. For egen del har jeg reflektert litt over hvilke utvikling jeg har vært med på siden 1985 og frem til i dag. Ja, den største endringen har faktisk skjedd de siste 20 årene. For kun få år tilbake hadde jeg digitalt kamera, mobiltelefon, stasjonær PC, filmkamera osv. hver for seg. I tillegg hadde jeg ladere til alle duppedittene. I dag har jeg en telefon med mulighet til å ringe, surfe på nett, lese e-post, ta bilder og film, gjøre lydopptak osv. Fra èn stasjonær PC til èn bærbar til hvert familiemedlem, har tiden værte kort også. Vi har vært med på en rivende utvikling hvor det forventes at vi uten videre skal kunne beherske den nye teknikken og forholde oss til nye grensesnitt sånn helt uten videre. Utfordrende å henge med, men spennende også!

    SvarSlett